Welkom bij de Zuidbus!

    

De Zuidbus vervoert minder-mobiele ouderen, woonachtig in de wijken Rivierenwijk, Hoograven, Tolsteeg en Lunetten in het zuiden van de stad Utrecht van en naar de soos, bingo, eetgroep en andere activiteiten. Dankzij Stichting Zuidbus kunnen veel ouderen meedoen aan diverse gezellige activiteiten, waarmee wordt voorkomen dat mensen vereenzamen.

Met onze bus worden van maart tot en met december ook leuke uitstapjes gemaakt, zoals een middagje Harderwijk, de Biesbosch of de Veluwe. Ook populair zijn de boottochtjes, de avondtochten naar Kijkduin en Scheveningen, en de sfeervolle bezoekjes aan diverse kerstmarkten in december. Op deze website kunt u hierover alle informatie vinden.

Klik op een van de onderstaande plaatjes om een aflevering van het RTV-Utrecht programma Margreet te bekijken met interviews tijdens een Zuidbus middagtocht! 

De Zuidbus wordt mede mogelijk gemaakt door:

        Het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht helpt ons

 

We zijn ook actief op de volgende social media:

Bekijk onze Twitter pagina Twitter        Bekijk onze Facebook pagina  Facebook       Bekijk ons YouTube kanaal YouTube        Volg ons op Instagram!  Instagram  Copyright © 2017 Stichting Zuidbus