Aanmelden uitstapjes

Onze uitstapjes in april

Vrijdag 3 april. Middagtocht: Poffertjes eten in Laren

Uit vervlogen tijden, maar nog steeds ieder jaar een trekpleister in Laren. De nostalgische poffertjeskraam van Corn. de Haan onder de bomen op de Brink. Hier wordt gesmuld van poffertjes en wafels. Laat het u smaken!

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Vrijdag 10 april. Middagtocht: Gelderse vallei

We vertrekken richting Bunnik, Zeist en gaan over de Utrechtse Heuvelrug tot Amerongen. Over de Amerongse Berg naar Renswoude en binnendoor naar Barneveld, alwaar Jan van Schaffelaar destijds van de toren sprong. Na een theepauze rijden we over Achterveld en Leusden toeristisch weer naar de Domstad.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Vrijdag 17 april. Dagtocht: Katwijk en de bollenvelden

We gaan vandaag via Harmelen, Woerden en Bodegraven naar Katwijk. Onderweg drinken we koffie of thee en aan de boulevard in Katwijk gaan we lekker uitwaaien. We rijden heen of terug langs de bollenvelden, genieten van de tulpen en hyacinten, die een kleurrijk geheel vormen.

Vertrek: 10.30 u. (U wordt opgehaald tussen 9.45 en 10.30 u.)
Reiskosten: € 11,50


Woensdag 22 april. Middagtocht: De Betuwe in bloei

Kriskras door het land met de vele boomgaarden! Er wordt door aantrekkelijke dorpjes gereden en over kronkelige dijken. Buren met zijn bijzonder mooie weeshuis en oude Waag is een van de vele stadjes die zal worden aangedaan.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Dinsdag 28 april. Middagtocht: Brasserie Zonnestraal

Zonnestraal, gelegen in de bosrijke omgeving tussen Hilversum en Loosdrecht, bestaat dit jaar 90 jaar. Al vanaf de bouwtijd in de periode 1928- 1931 was Zonnestraal bekend vanwege de prachtige moderne architectuur en vooruitstrevende medische aanpak om tbc te bestrijden. Nu is er een prachtige Brasserie in ondergebracht waar u heerlijk kunt eten en drinken. Goed toegankelijk per rollator.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8.50


Aanmelden 

Bent u een minder mobiele oudere woonachtig in Rivierenwijk, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt, Rotsoord en Lunetten in Utrecht-Zuid en wilt u graag mee met een uitstapje, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en aangeven welke uitstapjes uw voorkeur hebben. Doe dit aub vóór het eind van de hieronder vermelde uiterste inzenddatum. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende: 

Vindt u het gezellig om een vriend of vriendin, een buurvrouw of een familielid mee te nemen? Dat kan. Maar dan wel allemaal tegelijk opgeven op het aanmeldingsformulier! Onze chauffeurs en gastvrouwen staan weer helemaal voor u klaar. 

Indien u en/of degene die eventueel met u meegaat een rollator meeneemt wilt u dit dan ook vermelden? Dit is namelijk van essentieel belang bij het maken van een plaatsindeling. 

Het is ook deze maand wenselijk dat u meerdere data opgeeft. Wanneer u slechts 1 uitstapje opgeeft is de kans groot dat u niet mee kunt. Dus vergroot uw kans en geef meerdere keuzes op. Als u mee kunt krijgt u een bevestigingskaartje thuisgestuurd waarop staat vermeld op welke datum u bent geboekt. Op het kaartje staat, voor het geval u dat nodig heeft, ook een telefoonnummer.
Let op: heeft u voor de betreffende maand geen kaartje ontvangen, dan kunt u helaas niet mee omdat door de vele aanmeldingen de reis is volgeboekt. 

Wij verzoeken u de ritkosten tijdens de koffiepauze contant en met gepast geld te betalen aan de gastvrouw. 

Onderweg kan iemand niet goed worden of zelfs een ambulance nodig hebben. Het is dan ook van belang een lijst van medicijnen die u gebruikt altijd bij u te hebben. Deze lijst is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het is verstandig om voor noodgevallen ook het telefoonnummer van uw huisarts en een telefoonnummer van een familielid dat overdag bereikbaar is bij u te dragen. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Uiterste inzenddatum: vrijdag 21 februari

Neem contact met ons op