Aanmelden uitstapjes

Onze uitstapjes in november

Vrijdag 4 november. Vervroegde middagtocht: Herfstkleurentocht

Deze middag besteden we aan het bekijken van de bossen in herfsttooi. Van Utrecht gaan we eerst naar Zeist en Austerlitz, dan verder naar Maarn, Laagkanje, Woudenberg en Oud-Leusden. Langs Amersfoort en Soest door Bilthoven weer terug naar Utrecht.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Dinsdag 8 november. Vervroegde middagtocht: Visje eten in Spakenburg

Via Westbroek en Loosdrecht rijden we naar Spakenburg. Spakenburg is een oud vissersdorpje aan de voormalige Zuiderzee. Beroepsvissers zijn er niet meer, maar in de oude haven ligt nog de halve Nederlandse bottervloot. Het verleden is nog goed te zien. De monumentale visafslag en visrokerij zijn slechts enkele herinneringen aan het verleden. Langs de haven vindt u tal van gezellige restaurants met een ruime keuze aan versnaperingen.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Vrijdag 18 november. Vervroegde middagtocht: Verrassingstocht!

De heenreis, de bestemming en de terugreis zijn deze middag geheel in handen van de chauffeur en gastvrouw/heer. Waar we ook heengaan, zij zullen ervoor zorgen dat u heerlijk zult genieten!

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Maandag 21 november. Vervroegde middagtocht: Restaurant Het Vuursche Bos

Midden in de prachtige bossen van Lage Vuursche ligt het pittoreske restaurant Het Vuursche Bos. We strijken er neer voor hun heerlijke pannenkoeken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een lunch of koffie met gebak.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Dinsdag 29 november. Vervroegde middagtocht: Kerst Nostalgie in Soest

Tuin Advies Centrum ‘t Vaarderhoogt is in november en december een enorm Kerstwarenhuis waarin het de liefhebber aan helemaal niets ontbreekt. U vindt er winkeltjes in Anton Pieck-stijl, een kerstshow en allerlei lekkere hapjes en drankjes.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Aanmelden 

Bent u een minder mobiele oudere woonachtig in Utrecht-Zuid en wilt u graag mee met een uitstapje, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en aangeven welke uitstapjes uw voorkeur hebben. Doe dit aub vóór het eind van de hieronder vermelde uiterste inzenddatum. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende: 

Vindt u het gezellig om een vriend of vriendin, een buurvrouw of een familielid mee te nemen? Dat kan. Maar dan wel allemaal tegelijk opgeven op het aanmeldingsformulier! Onze chauffeurs en gastvrouwen/heren staan weer helemaal voor u klaar. 

Indien u en/of degene die eventueel met u meegaat een rollator meeneemt wilt u dit dan ook vermelden? Dit is namelijk van essentieel belang bij het maken van een plaatsindeling. 

Het is ook deze maand wenselijk dat u meerdere data opgeeft. Wanneer u slechts 1 uitstapje opgeeft is de kans groot dat u niet mee kunt. Dus vergroot uw kans en geef meerdere keuzes op. Als u mee kunt krijgt u een bevestigingskaartje thuisgestuurd waarop staat vermeld op welke datum u bent geboekt. Op het kaartje staat, voor het geval u dat nodig heeft, ook een telefoonnummer.
Let op: heeft u voor de betreffende maand geen kaartje ontvangen, dan kunt u helaas niet mee omdat door de vele aanmeldingen de reis is volgeboekt. 

Onderweg kan iemand niet goed worden of zelfs een ambulance nodig hebben. Het is dan ook van belang een lijst van medicijnen die u gebruikt altijd bij u te hebben. Deze lijst is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het is verstandig om voor noodgevallen ook het telefoonnummer van uw huisarts en een telefoonnummer van een familielid dat overdag bereikbaar is bij u te dragen. 

Deelname geschiedt geheel op eigen risico.


Uiterste inzenddatum: vrijdag 14 oktober

Neem contact met ons op