Aanmelden uitstapjes

Onze uitstapjes in december

Woensdag 4 december. Vervroegde middagtocht: Winterfair Garderen

De oergezellige Winterfair in Dickens-stijl biedt stands met o.a. delicatessen, mode, hobby en decoraties in een sprookjesachtig decor in de sfeer van het Engeland van 1850. Geniet van entertainment zoals oude ambachten en van het mooie koor dat geheel volgens de mode van die tijd is gekleed. Dit alles zal u zeker in winterse sferen brengen!

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 16.00 (inclusief entree)


Vrijdag 13 december. Middagtocht: Dickens Fair Bennekom

In het centrum van Bennekom vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats in de stijl van Dickens. De Dorpsstraat vormt de achtergrond voor kramen en houten huisjes waar particulieren, verenigingen en ondernemers kerstgerelateerde producten aanbieden. Vuurkorven, kerstbomen en gluhwein zorgen voor een traditionele kerstsfeer. Koren en ensembles laten op verschillende plaatsen in het dorp kerstliederen horen.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Dinsdag 17 december. Middagtocht: Kerstconcert in Amsterdam

Namens het Nationaal Ouderenfonds bent u van harte welkom bij het  Kerstconcert in het Concertgebouw in Amsterdam! Het Nederlands Philharmonisch Orkest voert onder leiding van dirigent Ivan Meylemans een prachtig programma uit van onder andere Johann Strauss jr, Johannes Brahms en Elmer Bernstein. Solist: David Kutz - tuba. 

De ontvangst is vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee. Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren, inclusief pauze. Presentatie: Maartje van Weegen.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50 (gratis entree)


Vrijdag 20 december. Middagtocht: Oranjerie Soestdijk

De Oranjerie van Paleis Soestdijk is een gebouw waar vroeger de exotische bomen en planten van het koninklijke landgoed overwinterden. Tegenwoordig kunt u heerlijk eten en drinken op deze unieke locatie in de prachtige paleistuin, met uitzicht op het paleis. Restaurant Oranjerie Soestdijk biedt een ruim aanbod van overheerlijke lekkernijen en kleine (lunch)gerechten tegen redelijke prijzen. Vanaf de kassa bij de parkeerplaats is het nog 5 à 7 minuten wandelen naar de Oranjerie, die goed toegankelijk is per rollator.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 13,50 (inclusief toegang tot de paleistuin met de Oranjerie)


Vrijdag 27 december. Vervroegde middagtocht:  Verrassingstocht!

De heenreis, de bestemming en de terugreis zijn deze middag geheel in handen van de chauffeur en gastvrouw. Waar we ook heengaan, zij zullen ervoor zorgen dat u heerlijk zult genieten.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8.50


Aanmelden 

Bent u een minder mobiele oudere woonachtig in Rivierenwijk, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt, Rotsoord en Lunetten in Utrecht-Zuid en wilt u graag mee met een uitstapje, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en aangeven welke uitstapjes uw voorkeur hebben. Doe dit aub vóór het eind van de hieronder vermelde uiterste inzenddatum. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende: 

Vindt u het gezellig om een vriend of vriendin, een buurvrouw of een familielid mee te nemen? Dat kan. Maar dan wel allemaal tegelijk opgeven op het aanmeldingsformulier! Onze chauffeurs en gastvrouwen staan weer helemaal voor u klaar. 

Indien u en/of degene die eventueel met u meegaat een rollator meeneemt wilt u dit dan ook vermelden? Dit is namelijk van essentieel belang bij het maken van een plaatsindeling. 

Het is ook deze maand wenselijk dat u meerdere data opgeeft. Wanneer u slechts 1 uitstapje opgeeft is de kans groot dat u niet mee kunt. Dus vergroot uw kans en geef meerdere keuzes op. Als u mee kunt krijgt u een bevestigingskaartje thuisgestuurd waarop staat vermeld op welke datum u bent geboekt. Op het kaartje staat, voor het geval u dat nodig heeft, ook een telefoonnummer.
Let op: heeft u voor de betreffende maand geen kaartje ontvangen, dan kunt u helaas niet mee omdat door de vele aanmeldingen de reis is volgeboekt. 

Wij verzoeken u de ritkosten tijdens de koffiepauze contant en met gepast geld te betalen aan de gastvrouw. 

Onderweg kan iemand niet goed worden of zelfs een ambulance nodig hebben. Het is dan ook van belang een lijst van medicijnen die u gebruikt altijd bij u te hebben. Deze lijst is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het is verstandig om voor noodgevallen ook het telefoonnummer van uw huisarts en een telefoonnummer van een familielid dat overdag bereikbaar is bij u te dragen. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Uiterste inzenddatum: vrijdag 1 november