Aanmelden uitstapjes

Onze uitstapjes in juli

Dinsdag 4 juli. Dagtocht: Bloemendaal aan zee

Gelegen in het Nationaal Park de Kennemerduinen en omgeven door zee, strand en duinen ligt strandpaviljoen Parnassia aan zee. In het grote restaurant of heerlijk op het terras met uitzicht op onze Noordzee, kunt u genieten van koffie met taart, warme snacks of een complete lunch. Een heerlijk dagje uit!

Vertrek: 10.30 u. (U wordt opgehaald tussen 9.45 en 10.30 u.)
Reiskosten: € 11,50


Vrijdag 14 juli . Vervroegde middagtocht: SS Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het SS Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Dit enorme schip ligt nu permanent aangemeerd nabij Hotel New York, en biedt iedere bezoeker een unieke ervaring. Vanuit het Lido restaurant aan boord kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Donderdag 20 juli . Middagtocht: Loosdrechtse plassen

Op de heenweg volgen we de Vecht, komen langs het fraaie kasteel Nijenrode en gaan dan richting Breukeleveen aan de Loosdrechtse plassen. Onderweg passeren we kasteel Sypesteyn. Via Oud-Loosdrecht en Kortenhoef rijden we naar Ankeveen aan de Ankeveense plassen. Dit hele plassengebied is ontstaan door turfwinning op de voormalige veengronden. Op de terugweg sluiten we weer aan op de Vecht en gaan we via Uitermeer en Nederhorst den Berg op huis aan.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Vrijdag 28 juli . Vervroegde middagtocht: Langs de Hollandse IJssel naar Harmelen

Voorafgaand aan de lunch rijden we via IJsselstein om daar de Hollandse IJssel op te zoeken. Via Achthoven en Mastwijk rijden we naar Harmelen waar we bij restaurant Kort Jak gaan genieten van heerlijke pannenkoeken, tosti's, belegde broodjes of ander lekkers. 

Vertrek: 12.00 u. (U wordt opgehaald tussen 11.15 en 12.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Aanmelden 

Bent u een minder mobiele oudere woonachtig in Utrecht-Zuid en wilt u graag mee met een uitstapje, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en aangeven welke uitstapjes uw voorkeur hebben. Doe dit aub vóór het eind van de hieronder vermelde uiterste inzenddatum. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende: 

Vindt u het gezellig om een vriend of vriendin, een buurvrouw of een familielid mee te nemen? Dat kan. Maar dan wel allemaal tegelijk opgeven op het aanmeldingsformulier! Onze chauffeurs en gastvrouwen/heren staan weer helemaal voor u klaar.

Denkt u er aub aan om met gepast geld te betalen?  Een envelop is niet meer nodig.

Indien u en/of degene die eventueel met u meegaat een rollator meeneemt wilt u dit dan ook vermelden? Dit is namelijk van essentieel belang bij het maken van een plaatsindeling. 

Het is ook deze maand wenselijk dat u meerdere data opgeeft. Wanneer u slechts 1 uitstapje opgeeft is de kans groot dat u niet mee kunt. Dus vergroot uw kans en geef meerdere keuzes op. Als u mee kunt krijgt u een bevestigingskaartje thuisgestuurd waarop staat vermeld op welke datum u bent geboekt. Op het kaartje staat, voor het geval u dat nodig heeft, ook een telefoonnummer.
Let op: heeft u voor de betreffende maand geen kaartje ontvangen, dan kunt u helaas niet mee omdat door de vele aanmeldingen de reis is volgeboekt. 

Onderweg kan iemand niet goed worden of zelfs een ambulance nodig hebben. Het is dan ook van belang een lijst van medicijnen die u gebruikt altijd bij u te hebben. Deze lijst is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het is verstandig om voor noodgevallen ook het telefoonnummer van uw huisarts en een telefoonnummer van een familielid dat overdag bereikbaar is bij u te dragen. 

Deelname geschiedt geheel op eigen risico.


Uiterste inzenddatum: vrijdag 16 juni

Neem contact met ons op