Aanmelden uitstapjes

Onze uitstapjes in april

 

Vrijdag 5 april. Middagtocht: De Biesbosch

We zullen zo veel mogelijk via de kleine wegen richting De Biesbosch rijden, waarbij we onderweg veel moois tegen zullen komen. De natuur zal zich zeker van haar mooiste kant laten zien. Kalmpjes aan keren we hierna weer terug naar Utrecht.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Donderdag 11 april. Middagtocht: De Kringloper Naarden

Bent u op zoek naar echte koopjes in een rustige en vriendelijke omgeving? Ga dan met ons mee naar De Kringloper in Naarden waar u op de begane grond en de eerste etage naar hartelust kunt snuffelen in de vele bakken en rekken met van alles en nog wat. Alles is netjes gesorteerd en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het pand is rolstoel en rollatorvriendelijk en beschikt over een lift naar de eerste etage waar zich ook de toiletten bevinden, inclusief invalidentoilet. In het restaurant kunt u genieten van een hapje en drankje. Aansluitend brengen we een bezoek aan het nabijgelegen stadje Naarden-Vesting. In de Marktstraat kunt u bijvoorbeeld de prachtige Grote Kerk bezoeken en vlakbij een kopje koffie drinken.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Dinsdag 16 april. Dagtocht: Katwijk en de bollenvelden

We gaan vandaag via Harmelen, Woerden en Bodegraven naar Katwijk. Onderweg drinken we koffie of thee en aan de boulevard in Katwijk gaan we lekker uitwaaien. We rijden heen of terug langs de bollenvelden, genieten van de tulpen en hyacinten, die een kleurrijk geheel vormen.

Vertrek: 10.30 u. (U wordt opgehaald tussen 9.45 en 10.30 u.)
Reiskosten: € 11,50


Dinsdag 23 april. Middagtocht: De Betuwe in bloei

Kriskras door het land met de vele boomgaarden! Er wordt door aantrekkelijke dorpjes gereden en over kronkelige dijken. Buren met zijn bijzonder mooie weeshuis en oude Waag is een van de vele stadjes die zal worden aangedaan.

Vertrek: 13.00 u. (U wordt opgehaald tussen 12.15 en 13.00 u.)
Reiskosten: € 8,50


Vrijdag 26 april. Dagtocht: Simonehoeve

Vandaag een bezoek met rondleiding aan een kaasboerderij en klompenmakerij in de omgeving van Volendam. U kunt eerst beginnen met een heerlijke kop koffie/thee met boerencake en slagroom in het gezellige restaurant, waarna er meer dan genoeg tijd is voor de gratis rondleiding door de Simonehoeve inclusief demonstratie. In de winkel mag u vrij proeven van alle producten, zoals de smakelijke kazen, de heerlijke gerookte kaas, de jonge zachte kaas of de pittige oude kaas. En bij kaas hoort wijn. Elke bezoeker krijgt een gratis glaasje vruchtenwijn. U mag ook het assortiment koek proberen, van stroopwafel tot speculaas! De Simonehoeve is rollatorvriendelijk.

Vertrek: 10.30 u. (U wordt opgehaald tussen 9.45 en 10.30 u.)
Reiskosten: € 11,50


Aanmelden 

Bent u een minder mobiele oudere woonachtig in Utrecht-Zuid en wilt u graag met een uitstapje, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen en aangeven welke uitstapjes uw voorkeur hebben. Doe dit aub vóór het eind van de hieronder vermelde uiterste inzenddatum. 

Graag ook uw aandacht voor het volgende: 

Vindt u het gezellig om een vriend of vriendin, een buurvrouw of een familielid mee te nemen? Dat kan. Maar dan wel allemaal tegelijk opgeven op het aanmeldingsformulier! Onze chauffeurs en gastvrouwen staan weer helemaal voor u klaar. 

Indien u en/of degene die eventueel met u meegaat een rollator meeneemt wilt u dit dan ook vermelden? Dit is namelijk van essentieel belang bij het maken van een plaatsindeling. 

Het is ook deze maand wenselijk dat u meerdere data opgeeft. Wanneer u slechts 1 uitstapje opgeeft is de kans groot dat u niet mee kunt. Dus vergroot uw kans en geef meerdere keuzes op. Als u mee kunt krijgt u een bevestigingskaartje thuisgestuurd waarop staat vermeld op welke datum u bent geboekt. Op het kaartje staat, voor het geval u dat nodig heeft, ook een telefoonnummer.
Let op: heeft u voor de betreffende maand geen kaartje ontvangen, dan kunt u helaas niet mee omdat door de vele aanmeldingen de reis is volgeboekt. 

Wij verzoeken u de ritkosten tijdens de koffiepauze contant en met gepast geld te betalen aan de gastvrouw. 

Onderweg kan iemand niet goed worden of zelfs een ambulance nodig hebben. Het is dan ook van belang een lijst van medicijnen die u gebruikt altijd bij u te hebben. Deze lijst is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het is verstandig om voor noodgevallen ook het telefoonnummer van uw huisarts en een telefoonnummer van een familielid dat overdag bereikbaar is bij u te dragen. Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Uiterste inzenddatum: vrijdag 22 februari