Vervoersaanbod

Met onze huidige bus met ruimte voor 7 passagiers plus een aantal rollators en eventueel 1 inklapbare rolstoel (geen niet-inklapbare rolstoelen en geen scootmobielen) bieden wij onderstaande vervoersmogelijkheden.

Lokaal vervoer
In ons werkgebied zijn er activiteiten waarvoor de Zuidbus een of meerdere keren per maand wordt ingezet, zoals de soos, eetgroep, en bingo. Tussendoor zijn er regelmatig andere activiteiten, lunches en diners voor ouderen waarvoor wij ook het vervoer verzorgen. Dit alles tegen een geringe vergoeding.

Wij zijn geen taxibedrijf of belbus, dus niet op afroep beschikbaar. Neem contact op met de activiteitenbegeleiding in het betreffende buurt- of zorgcentrum als u de Zuidbus nodig heeft om naar uw activiteit gaan. Samen met hen organiseren wij vervolgens uw vervoer.

Uitstapjes
Van maart t/m december worden er door de Zuidbus uitstapjes georganiseerd naar diverse leuke en interessante bestemmingen voor de zeer schappelijke prijs van € 8,50 voor een middag- of avondtocht, en 
€11,50 voor een dagtocht (exclusief eventuele toegangsprijs, aankopen en/of consumpties). Het aantal uitstapjes en de bestemming varieert per maand. In december worden diverse kerstmarkten bezocht.

Behoort u tot onze doelgroep en wilt u zich hiervoor aanmelden, dan kan dat in de aanmeldperiode via de betreffende keuze in het menu op deze website, of via de gele folders die op diverse locaties, waaronder buurtcentra, te vinden zijn.

Vervoer per dagdeel
Onze bus met een van onze eigen chauffeurs kan ook worden ingezet voor andere ritten voor ouderen die een halve of hele dag duren. Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden en prijzen.

Andere vervoerders

Als u in een ander gedeelte van Utrecht woont dan kunt u contact opnemen met de Domstad PlusBus van U Centraal.
Website: www.u-centraal.nl
E-mail: info
@u-centraal.nl
Tel.: 030-2361770

Woont u in Overvecht, Noordoost, Zuilen of Ondiep dan staat Buurt Mobiel voor u klaar.
Website: www.buurtmobiel.com
E-mail: info@buurtmobiel.com
Tel.: 06-39721486 (voor reserveringen en vragen, maandag t/m vrijdag)

Bent u inwoner van Vleuten, De Meern, of Leidsche Rijn dan kunt u gebruik maken van de Plusbus Erop Uit.
Website: www.plusbuseropuit.nl
E-mail: plusbuseropuit@gmail.com
Tel.: 06-57024380 (ma-vr van 10-12 u.)

Voor aangepaste groepsuitstapjes kunt u ook terecht bij het Rode Kruis District Gooi en Utrecht.
Website: www.rodekruis.nl/gooi-en-utrecht
E-mail: info.utrecht@rodekruis.nl
Tel.: 030-2520134 (ma-do van 9-13 u.)

Bussen voor meer dan 8 passagiers worden aangeboden door de volgende touringcar bedrijven: Kassing Tours (Bunnik), Pouw vervoer (Vianen), Taxi touringcar Middelweerd (Harmelen), Triomf Tours BV (Nieuwegein), Van Rooyen's Tours (Vianen), Verhoef (Bodegraven).